Burimi i Vermont për lënien e duhanit dhe duhanit tjetër.

Kudo që të jeni në rrugën tuaj për të lënë dorë, NDIHM IS ISSHT KTU.

Mjete dhe mbështetje falas për moshën 13 vjeç e lart.

Pavarësisht nëse jeni një Vermonter që përdorni cigare, cigare elektronike (cigare elektronike), duhan përtypës, zhytje, nargjile ose një produkt tjetër duhani, kjo faqe është për ju. 802Quits ofron ndihmë falas dhe të personalizuar për të lënë duhanin dhe duhanin tjetër, duke përfshirë planet e përshtatura të lënies së duhanit.

Lini Duhanin.
Merrni Shpërblime.

Shpërblime të reja për anëtarët e Medicaid, Vermonters të pasiguruar dhe ata që përdorin produkte të duhanit mentol.