P PROR PROFESIONALT E SHALNDETSIS

Nuk ka qenë kurrë një kohë më e rëndësishme për pacientët tuaj për të lënë.

Inkurajimi, ndjeshmëria dhe këshillat tuaja janë kritike gjatë gjithë udhëtimit të një pacienti. Ne mund t'ju ndihmojmë me ato biseda.

Pyesni në çdo vizitë. Nëse pacienti juaj nuk duket "i gatshëm", ose nëse ata janë përpjekur shumë herë, ju mund t'i motivoni ata të marrin në konsideratë lënien e duhanit vetëm duke pyetur. Përdorni këto Pikat që flasin (PDF) zhvilluar nga ofruesit e Vermont.

Referojuni 802Quits. Programet e ndryshme të ndërprerjes së të rriturve dhe të rinjve në Vermont u lejojnë pacientëve tuaj të gjejnë atë që u përshtatet atyre. Burimet janë falas dhe gjithëpërfshirëse dhe të disponueshme në internet, personalisht, me telefon, me tekst dhe me qasje në terapinë e zëvendësimit të nikotinës (NRT), duke përfshirë copa falas, çamçakëz dhe loze. NRT është në dispozicion për të rriturit 18+ dhe rekomandohet pa etiketë me recetë për të rinjtë nën 18 vjeç të cilët janë të varur mesatarisht ose rëndë nga nikotina dhe të motivuar për të lënë.

Burimet dhe shpërblimet e personalizuara janë në dispozicion për popullata të veçanta si Anëtarët e Medicaid (shpërblen deri në 150 dollarë), LGBTQ, Indianët Amerikanë  Vermonters shtatzënë (shpërblen deri në 250 dollarë). Ata që përdorin produkte të duhanit mentol mund të fitojnë stimuj me programin regjistrim (shpërblen deri në 50 dollarë).

Një Paketë Mjetesh për Burimet e Ndërprerjes për Ofruesit

Shkarkoni materiale dhe burime të përpiluara nga e gjithë kjo faqe, duke përfshirë pikat e të folurit, materialet për pacientët, udhëzuesit, prezantimet dhe format në lidhje me angazhimin e pacientëve për këshillimin e ndërprerjes së duhanit, duke iu referuar 802Quits, programeve të Ndërprerjes së Vermontit, heqjes së ilaçeve dhe avullimit të të rinjve.

Shkarkoni Paketën e Veglave>

Përfitimet e ndërprerjes së duhanit Medicaid

Tani është më lehtë se kurrë të ndihmoni pacientët tuaj të lënë. Dhe shumë Vermonterë nuk janë të vetëdijshëm për përfitimet gjithëpërfshirëse të disponueshme përmes Medicaid dhe programimit 802Quits për ndërprerjen e duhanit, duke përfshirë deri në $ 150 shpërblime.