POLITIKA E PRIVATËSISË

Faleminderit për vizitën në 802Quits.org dhe rishikimin e politikës sonë të privatësisë. Informacioni që marrim varet nga ajo që bëni kur vizitoni faqen tonë. Thelbi i politikës sonë të privatësisë është i thjeshtë dhe i qartë: ne nuk do të mbledhim asnjë informacion personal rreth jush kur vizitoni faqen tonë të internetit nëse nuk vendosni vullnetarisht të na jepni atë informacion, për shembull, duke futur informacion në një formë vullnetare në internet ose duke na dërguar një email.  

Përmbledhje

Ja se si i trajtojmë informacionet në lidhje me vizitën tuaj në faqen tonë të internetit:

Nëse nuk bëni asgjë gjatë vizitës suaj, por shfletoni faqen e internetit, lexoni faqe ose shkarkoni informacion, ne do të mbledhim dhe ruajmë automatikisht informacione të caktuara në lidhje me vizitën tuaj. Softueri juaj i shfletuesit të internetit na transmeton pjesën më të madhe të këtij informacioni. Ky informacion nuk ju identifikon personalisht.

Ne automatikisht mbledhim dhe ruajmë vetëm informacionin e mëposhtëm në lidhje me vizitën tuaj:

  • Adresa IP numerike (një adresë IP është një numër që i caktohet automatikisht kompjuterit tuaj sa herë që jeni duke shfletuar në internet) nga i cili keni qasje në uebfaqen 802Quits.org. Programi ynë më pas mund të hartojë këto adresa IP në emrat e domeneve të Internetit, për shembull, "xcompany.com" nëse përdorni një llogari private të hyrjes në Internet, ose "YourSearch.edu" nëse lidheni nga domeni i një universiteti.
  • Lloji i shfletuesit dhe sistemit operativ i përdorur për të hyrë në faqen e internetit të 802Quits.org.
  • Data dhe koha kur hyni në 802Quits.org.
  • Faqet që vizitoni, përfshirë grafikët e ngarkuar nga secila faqe dhe dokumentet e tjera që shkarkoni, të tilla si skedarët PDF (Formati i Portable Document Format) dhe dokumentet e përpunimit të tekstit.
  • Nëse jeni lidhur me 802Quits.org nga një faqe tjetër në internet, adresa e asaj faqe në internet. Softueri juaj i shfletuesit të Internetit na e transmeton këtë informacion.

Ne i përdorim këto informacione për të na ndihmuar ta bëjmë faqen tonë më të dobishme për vizitorët - për të mësuar në lidhje me numrin e vizitorëve në faqen tonë dhe llojet e teknologjisë që përdorin vizitorët tanë. Ne nuk gjurmojmë ose regjistrojmë informacione në lidhje me individët dhe vizitat e tyre.

 

biskota

Cookie është një skedar i vogël teksti që një Uebfaqe mund ta vendosë në diskun e ngurtë të kompjuterit tuaj në mënyrë që, për shembull, të mbledhë informacion në lidhje me aktivitetet tuaja në sit ose për t'ju bërë të mundur që të përdorni një karrocë në internet për të ruajtur artikujt që dëshironi të blini. Cookie e transmeton këtë informacion përsëri në kompjuterin e faqes në internet, i cili, në përgjithësi, është i vetmi kompjuter që mund ta lexojë atë. Shumica e konsumatorëve nuk e dinë që cookies vendosen në kompjuterët e tyre kur ata vizitojnë faqet e internetit. Nëse doni të dini se kur ndodh kjo, ose për ta parandaluar atë që të mos ndodhë, mund të vendosni që shfletuesi juaj t'ju paralajmërojë kur një faqe në internet përpiqet të vendosë një cookie në kompjuterin tuaj.

Ne dekurajojmë përdorimin e cookies cookies në Portalet tona. Megjithatë, cookies të përkohshme mund të përdoren kur është e nevojshme për të përfunduar një transaksion ose për të rritur përvojën e përdoruesit të përdorimit të faqes.

 

Email dhe Formularët Online

Nëse vendosni të identifikoni veten duke na dërguar një email ose duke përdorur formularët tanë në internet - si kur kërkoni mjete falas të ndërprerjes; dërgoni një email tek administratori i faqes ose dikush tjetër; ose duke plotësuar një formë tjetër me informacionin tuaj personal dhe duke na e paraqitur përmes faqes sonë të internetit - ne e përdorim atë informacion për t'iu përgjigjur mesazhit tuaj dhe për të na ndihmuar të marrim informacionin që ju keni kërkuar. Ne i trajtojmë postat elektronike në të njëjtën mënyrë si trajtojmë letrat e dërguara në 802Quits.org.

802Quits.org nuk mbledh informacion për marketing komercial. Ne nuk do t'ua shesim ose marrim me qira informacionin tuaj personal të identifikueshëm askujt.

 

Informacione Personale

Përveç emailit, 802Quits.org mund të kërkojë informacionin tuaj personal në mënyrë që të përpunojë kërkesat dhe porositë në dispozicion përmes 802Quits.org. Shembujt përfshijnë:

  • Kërkesa për mjete falas për të lënë.

Të gjitha këto aktivitete janë thjesht vullnetare. Ju gjithmonë do të keni mundësinë nëse duhet të kryeni kërkesën dhe të ofroni këtë informacion.

 

Lidhje me faqet e tjera

Uebfaqja 802Quits.org përmban lidhje me agjenci të tjera shtetërore dhe burime të tjera publike ose federale. Në disa raste, ne lidhemi me organizata private me lejen e tyre. Pasi të lidheni me një faqe tjetër, ju jeni subjekt i politikës së privatësisë të faqes së re.

 

Siguri

Ne e marrim seriozisht integritetin e informacionit dhe sistemeve që ne mirëmbahemi. Si i tillë, ne kemi vendosur masa sigurie për të gjitha sistemet e informacionit nën kontrollin tonë në mënyrë që informacioni të mos humbasë, keqpërdoret ose ndryshohet.

Për qëllime të sigurisë në sit dhe për të siguruar që shërbimet tona të Internetit të mbeten të disponueshme për të gjithë përdoruesit, ne përdorim programe softuerësh për të monitoruar trafikun për të identifikuar përpjekjet e paautorizuara për të ngarkuar ose ndryshuar informacione ose për të shkaktuar dëmtime të tjera. Në rast të hetimeve të autorizuara të zbatimit të ligjit dhe në përputhje me çdo proces të kërkuar ligjor, informacioni nga këto burime mund të përdoret për të ndihmuar në identifikimin e një individi.

 

Siguria dhe privatësia e faqes për fëmijë

802Quits.org nuk u drejtohet fëmijëve nën 18 vjeç dhe nuk mbledh me vetëdije informacione personale nga fëmijët. Për më shumë informacion në lidhje me privatësinë e fëmijëve në përgjithësi, ju lutemi shikoni të Komisionit Federal të Tregtisë Akti për Mbrojtjen e Privatësisë në Fëmijë Online Faqe interneti.

Shpresojmë që prindërit dhe mësuesit të përfshihen në eksplorimet e fëmijëve në Internet. Particularlyshtë veçanërisht e rëndësishme për prindërit të drejtojnë fëmijët e tyre kur fëmijëve u kërkohet të japin informacion personal në internet.

802Quits.org nuk ofron ose shet produkte ose shërbime për blerje nga fëmijët. Më e rëndësishmja, në rast se fëmijët ofrojnë informacion përmes faqes në internet 802Quits.org, ajo përdoret vetëm për të na mundësuar që t'i përgjigjemi shkrimtarit dhe jo për të krijuar profile të fëmijëve

 

Ndryshimet në këtë Privacy Policy

Ne mund ta rishikojmë këtë politikë herë pas here. Nëse bëjmë ndonjë ndryshim thelbësor ne do t'ju njoftojmë duke postuar një njoftim të spikatur në faqet tona. Kjo është një deklaratë e politikës dhe nuk duhet të interpretohet si një kontratë e çdo lloji.

 

Më shumë informata rreth surfimit të sigurt

Komisioni Federal i Tregtisë ofron informacion të rëndësishëm në lidhje me surfimin e sigurt.

 

Na kontaktoni

Departamenti i Shëndetësisë në Vermont

108 Rruga e Qershisë, Suita 203

Burlington, VT 05401

Telefoni: 802-863-7330