KABIJAKAN PRIVASI

Hatur nuhun pikeun ngadatangan 802Quits.org sareng marios kabijakan privasi kami. Inpormasi anu kami tampi gumantung kana naon anu anjeun lakukeun nalika anjeun nganjang kana situs kami. Intina kabijakan privasi kami saderhana sareng jelas: kami moal ngumpulkeun inpormasi pribadi ngeunaan anjeun nalika anjeun nganjang ka halaman wéb kami kecuali anjeun sacara sukarela milih masihan inpormasi éta ka kami, contona, ku cara nuliskeun inpormasi dina formulir online sukarela atanapi ngirim kami email.  

gambaran

Kieu carana urang ngadamel inpormasi ngeunaan kunjungan anjeun ka halaman wéb kami:

Upami anjeun henteu ngalakukeun nanaon nalika didatangan anjeun tapi ngotéktak halaman wéb, maca halaman, atanapi ngaunduh inpormasi, kami bakal ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi anu tangtu ngeunaan kunjungan anjeun sacara otomatis. Parangkat lunak panyungsi wéb anjeun ngirimkeun kaseueuran inpormasi ieu ka kami. Inpo ieu henteu ngaidentipikasi anjeun sacara pribadi.

Kami sacara otomatis ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi ieu ngeunaan datangna anjeun:

  • Alamat IP numerik (alamat IP mangrupikeun nomer anu sacara otomatis ditugaskeun kana komputer anjeun iraha anjeun ngaléngkah dina Wéb) anu anjeun aksés kana halaman wéb 802Quits.org. Parangkat lunak urang teras tiasa nyéépkeun alamat IP ieu kana nami domain Internét, contona, “xcompany.com” upami anjeun nganggo akun aksés Internét swasta, atanapi “yourschool.edu” upami anjeun nyambung tina domain universitas.
  • Jinis browser sareng sistem operasi anu dianggo pikeun ngaksés halaman wéb 802Quits.org.
  • Tanggal sareng waktos anjeun aksés kana 802Quits.org.
  • Halaman anu anjeun buka, kalebet grafik anu dimuat tina unggal halaman sareng dokumén sanés anu anjeun unduh, sapertos file PDF (Portable Document Format) sareng dokumén ngolah kecap.
  • Upami anjeun numbu ka 802Quits.org tina halaman wéb anu sanés, alamat halaman wéb na. Parangkat lunak paramban Wéb anjeun ngirimkeun inpormasi ieu ka kami.

Kami nganggo inpormasi ieu pikeun ngabantosan kami pikeun ngajantenkeun situs kami langkung saé pikeun anu didatangan - pikeun diajar ngeunaan jumlah anu datang kana situs kami sareng jinis téknologi anu dianggo pengunjung kami. Kami henteu ngalacak atanapi ngarekam inpormasi ngeunaan individu sareng kunjungan aranjeunna.

 

cookies

Cookie mangrupikeun file téks alit anu tiasa dipidamel ku Wéb dina hard drive komputer anjeun, contona, pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kagiatan anjeun dina situs atanapi ngamungkinkeun anjeun nganggo karanjang balanja online pikeun ngalacak barang anu anjeun badé mésér. Cookie ngirimkeun inpormasi ieu deui kana komputer halaman wéb anu, sacara umum, mangrupikeun hiji-hijina komputer anu tiasa maca. Kaseueuran konsumen henteu terang yén cookies nuju disimpen dina komputer nalika aranjeunna nganjang kana halaman wéb. Upami anjeun hoyong terang iraha ieu kajantenan, atanapi pikeun nyegah kajadian éta, anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun pikeun ngingetkeun anjeun nalika halaman wéb usaha pikeun nempatkeun kuki dina komputer anjeun.

Kami ngaleungitkeun panggunaan cookies wéb dina Portal kami. Cookies samentawis, Nanging, tiasa dianggo nalika diperyogikeun pikeun ngalengkepan urus atanapi ningkatkeun pangalaman pangguna dina ngagunakeun situs.

 

Email sareng Formulir Online

Upami anjeun milih ngaidentipikasi diri ku ngirim email atanapi nganggo formulir online kami - sapertos nalika anjeun nyungkeun parabot kaluar gratis; ngirim email ka administrator situs atanapi anu sanés; atanapi ku ngeusian sababaraha bentuk sanés ku inpormasi pribadi anjeun sareng ngalebetkeun ka kami ngalangkungan halaman wéb kami - kami nganggo inpormasi éta pikeun ngaréspon pesen anjeun sareng ngabantosan kami masihan anjeun inpormasi anu anjeun nyungkeun. Kami ngubaran email ku cara anu sami pikeun ngubaran serat anu dikirim ka 802Quits.org.

802Quits.org henteu ngumpulkeun inpormasi pikeun pamasaran komérsial. Kami moal ngajual atanapi nyéwa inpormasi anu anjeun tiasa dikenal pikeun saha waé.

 

Inpo pribadi

Salaku tambahan kana email, 802Quits.org tiasa nyungkeun inpormasi pribadi anjeun pikeun ngolah pamundut sareng pesenan anu sayogi ngalangkungan 802Quits.org. Conto diantarana:

  • Nyuhungkeun alat kaluar gratis.

Sadaya kagiatan ieu murni sukarela. Anjeun bakal ngagaduhan pilihan naha bakal ngalaksanakeun pamundut sareng nyayogikeun inpormasi ieu.

 

Tumbu ka situs séjén

Halaman wéb 802Quits.org ngandung tautan ka instansi nagara bagian sanés sareng sumber daya publik atanapi féderal sanés. Dina sababaraha kasus, kami numbu ka organisasi swasta kalayan ijinna. Sakali anjeun ngaitkeun kana situs sanés, anjeun tunduk kana kabijakan privasi situs anyar.

 

kaamanan

Kami mastikeun pisan integritas inpormasi sareng sistem anu kami jaga. Sapertos kitu, kami parantos ngalaksanakeun langkah-langkah kaamanan pikeun sadaya sistem inpormasi anu aya dina kadali kami sahingga inpormasi moal leungit, disalahgunakeun atanapi dirobah.

Pikeun tujuan kaamanan situs sareng pikeun mastikeun yén jasa Internét kami tetep sayogi pikeun sadaya pangguna, kami nganggo program perangkat lunak pikeun ngawaskeun patalimarga pikeun ngaidentipikasi usaha anu teu sah pikeun ngaunggah atanapi ngarobih inpormasi atanapi nyababkeun karusakan. Upami aya panyilidikan penegak hukum anu sah sareng numutkeun prosés hukum anu diperyogikeun, inpormasi tina sumber ieu tiasa dianggo pikeun ngaidentipikasi hiji individu.

 

Kaamanan sareng Privasi Halaman Barudak

802Quits.org henteu diarahkeun ka barudak di handapeun 18 taun, sareng henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi pribadi ti barudak. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan privasi barudak umumna, punten tingali Komisi Perdagangan Federal Undang-undang Perlindungan Privasi Online Barudak Kaca wéb.

Kami arepkeun kolot sareng guru kalibet dina éksplorasi Internét barudak. Penting pisan pikeun kolot pikeun ngabimbing murangkalihna nalika barudak dipenta pikeun nyayogikeun inpormasi pribadi online.

802Quits.org henteu nyayogikeun atanapi ngical produk atanapi jasa pikeun dipésér ku murangkalih. Anu pangpentingna, dina acara barudak nyayogikeun inpormasi ngalangkungan halaman wéb 802Quits.org, éta ngan ukur dianggo pikeun ngaktipkeun kami ngaréspon panulis, sareng henteu nyiptakeun profil barudak

 

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu

Urang tiasa ngarévisi kabijakan ieu ti jaman ka jaman. Upami urang ngadamel parobihan anu penting, kami bakal ngabéjaan ku ngirim pengumuman anu terkenal dina kaca kami. Ieu mangrupikeun pernyataan tina kawijakan sareng henteu kedah ditapsirkeun salaku kontrak naon waé.

 

Inpormasi lengkep ngeunaan Surfing Aman

Komisi Perdagangan Federal nawarkeun inpormasi penting ngeunaan surfing aman.

 

Taros Kami

Departemen Kaséhatan Vermont

108 Cherry Street, Suite 203

Burlington, VT 05401

Telepon: 802-863-7330