Sumber daya Vermont pikeun lirén ngaroko sareng bako anu sanés.

Dimana wae anjeun dina landasan anjeun pikeun ngutip, BANTUAN TEU AYA.

Alat sareng dukungan gratis kanggo umur 13 taun ka luhur.

Naha anjeun Vermonter anu nganggo rokok, rokok éléktronik (e-rokok), mamah bako, celup, hookah atanapi produk bako anu sanés, situs ieu kanggo anjeun. 802Quits nawiskeun gratis, pitulung khusus pikeun lirén ngaroko sareng bako anu sanés, kalebet rencana kaluar khusus.