PATCHES GRATIS, GUM & LOZENGES

Unggal usaha mundur mangrupikeun kasempetan pikeun milari naon anu paling cocog pikeun anjeun. Naha anjeun lirén nyalira atanapi damel sareng Quit Coach, nganggo pangobatan kaluar, ogé katelah terapi penggantian nikotin (NRT), ningkatkeun kamungkinan anjeun kéngingkeun kaluar. Nyatana, kasempetan anjeun kaluar pisan ningkat nalika anjeun:

Ngagabungkeun kaluar pangobatan sareng bantosan ngalatih bantosan bantosan ti a Rakan Vermont Quit or Kaluar Pitulung ku Telepon

Ngagabungkeun therapies ngagantian nikotin ku ngagunakeun 2 bentuk pangobatan kaluar dina waktos anu sareng. Ngagabungkeun lila-lakukeun (tambalan) sareng langkung gancang-lakonan (permén karét atanapi lozenge) terapi ngagantian nikotin didorong pikeun kamungkinan langkung ageung mundur. Diajar ngeunaan Ngagabungkeun Pangobatan Kaluar di handap.

Upami anjeun teu acan hasil ku hiji jalur kapengker, anjeun tiasa waé nyobian jalan anu sanés.

Didatangan portal online 802Quit pikeun mesen tambalan nikotin gratis, permén karét & lozenges>

Diajar langkung seueur ngeunaan terapi ngagantian nikotin kaluar pangobatan sareng pilihan sanés pikeun kumaha cara ngaidénsina>

Inpormasi ngeunaan Patch Nikotin Gratis, Permén Karét & Lozenges sareng Ubar-ubaran Anu Henteu Kadé Lain

Kulawarga pangobatan anu paling sering dianggo nyaéta pangobatan terapi nikotin, sapertos tambalan, permén karét sareng lozenges. 802Quits nawiskeun GRATIS ieu pikeun jalma anu nyobian kaluar bako sareng nganteurkeunana langsung ka bumi anjeun. Pangobatan kaluar gratis sumping dina waktos 10 dinten mesen. Anjeun tiasa kéngingkeun tambalan nikotin gratis sateuacan tanggal kaluar anjeun salami anjeun ngagaduhan tanggal kaluar dina 30 dinten sateuacan ngadaptar pikeun nampi jasa.

Salian mesen tambalan nikotin, permén karét sareng lozenges GRATIS ti 802Quits, panyawat kasehatan anjeun tiasa resep resep pangobatan anu sanés. Nalika pangobatan dianggo babarengan, éta tiasa ngabantosan anjeun kaluar sareng ngajaga kasuksésan. Taroskeun sareng panyadia anjeun.

Jenis Ubar Nginum

Upami anjeun parantos nyobian salah sahiji jalan anu lalu sareng éta henteu jalan, pertimbangkeun nyobian jalan anu sanés pikeun ngabantosan anjeun lirén ngaroko atanapi bako anu sanés.

Anjeun panginten gaduh patarosan ngeunaan pangobatan kaluar. Inpormasi dina bagian ieu bakal ngabantosan anjeun ngartos produk pikeun ngabantosan anjeun kaluar rokok, e-rokok atanapi produk bako anu sanés.

Terapi Ngagantian Nikotin Ngaluarkeun Ubar

SUKSES

Tempat dina kulit. Cocog pikeun relief idéal anu awét. Laun ngaleupaskeun nikotin kana aliran getih anjeun. Ngaran mérek umum nyaéta patch Nicoderm®.

gum

Nyapek ngaleupaskeun nikotin. Cara anu ngabantosan pikeun ngirangan hawa nafsu. Ngamungkinkeun anjeun pikeun ngontrol dosis anjeun. Ngaran mérek umum nyaéta permén karét Nicorette®.

KUTU

Diteundeun dina sungut sapertos bonbon heuras. Lozenges nikotin nawiskeun mangpaat anu sami tina permén karét tanpa mamah.

Upami anjeun hoyong kaluar nganggo tambalan nikotin sareng permén karét atanapi lozenges, aya 3 pilihan pikeun kumaha kéngingkeunana, sabaraha anjeun kéngingkeun sareng naon hargana:

1.Ngadaptarkeun sareng 802Quits sareng kéngingkeun antara 2 sareng 8 minggu nambalan nikotin GRATIS, permén karét PLUS atanapi lozenges. Diajar deui.

2.Upami anjeun ngagaduhan Medicaid sareng resép, anjeun tiasa nampi mérek pikaresep tanpa wates pikeun tambalan nikotin sareng permén karét atanapi lozenges atanapi dugi ka 16 minggu mérek anu henteu dipikaresep tanpa biaya pikeun anjeun. Tanya dokter pikeun detil.

3.Upami anjeun ngagaduhan asuransi médis sanés anjeun tiasa ngagaduhan aksés ka NRT gratis atanapi potongan kalayan resép. Tanya dokter pikeun detil.

Resep-hijina Ubar Nginum

INHALER

Cartridge napel na corong. Nghirupan ngaleupaskeun sajumlah khusus nikotin.

ZYBAN® (BUPROPION)

Bisa ngabantosan dina ngirangan karep sareng gejala ditarikna, sapertos kahariwang sareng jengkel. Bisa dipaké babarengan sareng produk terapi ngagantian nikotin sapertos tambalan, permén karét sareng lozenges.

sengau semprot

Botol pompa anu aya nikotin. Sarupa sareng inhaler, semprot ngaleupaskeun jumlah nikotin khusus.

CHANTIX® (VARENICLINE)

Ngurangan severity tina ngidam sareng ditarikna gejala-henteu ngandung nikotin. Ngurangan rasa pelesir tina bako. Henteu kedah digabungkeun sareng pangobatan anu sanés. Upami anjeun nginum obat pikeun déprési sareng / atanapi hariwang, konsultasi ka dokter anjeun.

Barang di luhur sayogi ku resép hungkul. Pariksa sareng apoték anjeun kanggo inpormasi biaya. Medicaid nutupan dugi ka 24 minggu Zyban® sareng Chantix®.

Aya tiasa efek samping tina pangobatan kaluar. Efek samping bakal beda-beda ti jalma ka jalma. Nanging, saeutik pisan jalma (kirang ti 5%) kedah lirén nganggo pangobatan kusabab épék samping.

Ngagabungkeun Nginum Pangobatan

Naha anjeun panasaran kumaha pangobatan tiasa ngabantosan anjeun kaluar tina ngaroko, vaping atanapi bako anu sanés? Naha anjeun ngémutan patch nikotin vs lozenges vs. permén karét? Dibandingkeun sareng kalkun anu tiis, nganggo tambalan, permén karét sareng lozenges tiasa sacara dramatis ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun kaluar tina bako. Tapi anjeun tiasa naékkeun odds anjeun langkung ku ngagabungkeun terapi ngagantian nikotin, sapertos tambalan anu lami sareng karét atanapi lozenges, anu langkung gancang bertindak. Ieu hartosna anjeun tiasa nganggo permén karét sareng tambalan babarengan, atanapi anjeun tiasa nganggo lozenges sareng tambalan nikotin sasarengan.

Kunaon Tambalan nganteurkeun aliran tetep nikotin salami 24 jam, janten anjeun kéngingkeun tindakan jangka panjang, lega tina gejala ditarikna, sapertos nyeri sirah sareng jengkel. Samentara éta, permén karét atanapi lozenge nganteurkeun sajumlah leutik nikotin dina 15 menit, ngabantosan anjeun pikeun ngatur kaayaan anu sesah sareng tetep sungut anjeun sibuk nalika anjeun napsu.

Dianggo sasarengan, tambalan sareng permén karét atanapi lozenge tiasa nyayogikeun langkung hadé tina ngidam nikotin tibatan anu tiasa nalika dianggo nyalira.

Gejala ditarikna

Sigana anjeun bakal ngalaman gejala ditarikna pas anjeun kaluar bako. Gejala ieu mangrupikeun anu pangkuatna salami dua minggu kahiji saatos anjeun lirén sareng kedah énggal angkat. Gejala ditarikna bénten pikeun sadayana. Sababaraha anu langkung umum kalebet:

Ngaraos sedih atanapi sedih

gangguan saré

Ngarasa ambek, keuheul atawa on-edge

Kasulitan mikir jelas atanapi konséntrasi

Ngarasa guligah sareng luluncatan

Laju haté beuki laun

Ngaronjat lapar atanapi ngiringan beurat

Peryogi Bantosan Lengser?

802Quits nawiskeun tilu cara pikeun ngabantosan anjeun lirén ngaroko gratis: Ku Telepon, Dina Jalma sareng Online.