Kéngingkeun Pitulung

Cara khusus sareng fleksibel pikeun kaluar pikeun warga Vermont.

Aya seueur hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun kasempetan anjeun hasil kaluar tina rokok, e-rokok atanapi produk bako anu sanés. Gawe sareng Mitra Vermont Quit atanapi Palatih Quitline di 1-800-QUIT-AYEUNA ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun hasil kaluar, khususna nalika digabungkeun sareng pangobatan anu kaluar. Éta sababna unggal program mundur nawiskeun Tambalan GRATIS, permén karét sareng lozenges sareng ngabantosan anjeun ngawangun rencana kaluar khusus. Upami anjeun parantos nyobian jalur anu parantos teu hasil, anggap nyobian anu sanés.

Nalika anjeun mikirkeun lirén ngaroko, vaping atanapi bako anu sanés, naha anjeun panasaran bentuk dukungan tambahan mana anu pas pikeun anjeun? Kieu anu anjeun tiasa ngarepkeun tina unggal jinis kaluar bantosan.

Meunang Ngabantosan Ngitung; ENROLL AYEUNA:

QUIT TOBACCO. GET REWARDS.

Pregnant or new parent?
Earn gift cards while you try to quit.
Get up to $250!

Medicaid member or uninsured?
Quit tobacco and get rewards.
Get up to $150!

Use menthol tobacco products?
Earn rewards by enrolling in 802Quits.
Get up to $50!

Kedah janten warga Vermont umur 18 atanapi langkung. Kelayakan bakal ditangtukeun saatos pendaptaran. Sababaraha kaayaan lumaku.