BANTUAN GRATIS GRATIS Pikeun anjeun sareng orok anjeun

Alesan anjeun Henteu Ngeunaan Roko Tumuh Unggal dinten.

1-800-QUIT-AYEUNA ngagaduhan program khusus kanggo ibu-ibu énggal sareng anu ngarepkeun kaluar rokok, e-rokok atanapi produk bako anu sanés. Anjeun panginten gaduh patarosan ngeunaan cara sareng produk anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun lirén ngaroko atanapi bako anu sanés. Anjeun bakal tiasa damel sareng Palatih Kakandungan Nyokong nalika sareng saatos kakandungan anjeun.

program nu ngawengku:

9 telepon nganggo Palatih Kaluar pribadi anjeun nyalira
Pangrojong olahtalatah téks sayogi gratis

Rencana kaluar khusus
Terapi Panggantian Nikotin Gratis kalayan resép dokter

Bantosan hamil Vermonters kaluar

Kéngingkeun kartu kado bari nyobian kaluar

Anjeun tiasa kéngingkeun kartu kado $ 20 atanapi $ 30 kanggo unggal telepon konseling anu réngsé (dugi ka $ 250) nalika sareng saatos kakandungan anjeun. Kalayan resép dokter anjeun, Pregnancy Quit Coach anjeun tiasa ngintunkeun anjeun kaluar ubar gratis, sapertos tambalan nikotin, permén karét atanapi lozenges.

Ikon telepon sélulér kalayan tanda dolar

Lengser ngaroko atanapi bako anu sanés mangrupikeun kado Anu Pangsaéna Anu Tiasa Dipasihkeun Pikeun Diri sareng Orok Anjeun

Upami anjeun hamil atanapi ngemutan kakandungan, aya seueur manpaat pikeun lirén ngaroko atanapi bako anu sanés. Mangpaat ieu bakal ngabantosan anjeun ngaraos langkung saé sareng nyiptakeun lingkungan anu langkung séhat pikeun orok anjeun. Nalika anjeun lirén ngaroko:

Orok anjeun ngagaduhan langkung seueur oksigén, bahkan saatos ngan ukur 1 dinten henteu ngaroko

Aya kirang résiko orok anjeun lahir dini

Aya kasempetan langkung saé yén orok anjeun bakal sumping ka anjeun sareng anjeun ti rumah sakit

Anjeun bakal ngagaduhan énergi sareng napas langkung gampang

Anjeun bakal ngagaduhan artos anu langkung ageung pikeun nyéépkeun hal-hal sanés selain rokok

Anjeun bakal raoseun ku naon anu anjeun laksanakeun pikeun diri anjeun sareng orok

CARA NGARANGKEUN

nelpon 1-800-QUIT-AYEUNA (784-8669). Pasang nomer Quitline kana telepon sélulér anjeun supados anjeun nampi palatih nalika aranjeunna nyauran anjeun deui.