GRATIS KOMUNITAS TOBACCO QUIT HELP

Kagunaan bako tradisional dina budaya India Amérika bénten pisan tibatan kagunaan anu didorong ku pabrik bako komérsial. Perséntase India Amérika anu henteu proporsional nganggo bako komérsial dibandingkeun sareng kelompok étnis sanés di Amérika Serikat. Perusahaan bako komérsial parantos sasaran India Amérika dina pamasaran, sponsor acara sareng hadiah, nyusun strategi promosi sareng nyalahgunakeun gambar sareng konsép tina budaya India Amérika.

Sapertos zat adiktif anu sanés, upami bako disalahgunakeun atanapi dianggo rekreasi, éta ngabahayakeun. India Amérika anu ngalaksanakeun panggunaan tradisional bako ngartos ieu sareng ngawatesan panggunaanna pikeun tujuan upacara hungkul. Carita ngeunaan kunaon bako dipasihkeun ka Pribumi Amérika pikeun do'a parantos diturunkeun rébuan taun. Pamakéan bako tradisional ngabantosan hubungan sareng generasi anu tiheula sareng ngadukung kahirupan anu saé sareng komunitas anu séhat pikeun ayeuna sareng ka hareup.

Program bako komérsial India Amérika

PROGRAM TOBACCO Komérsial India Amérika

Ninggalkeun bako komérsial tiasa sesah, tapi bantosan sayogi. Daptar dina Program Tembakau Komérsial India Amérika pikeun kéngingkeun bantosan anu dirancang khusus pikeun budaya ti bako, kalebet:

  • 10 telepon asah sareng palatih asli anu darma
  • Rencana kaluar khusus
  • Dugi ka 8 minggu tambalan gratis, permén karét atanapi lozenges
  • Fokus kana panggunaan bako komérsial, kalebet bako anu teu aya asep
  • Bantuan anu parantos diluyukeun dibuka pikeun sadaya masarakat pribumi Vermont, kalebet nonoman anu umurna sahandapeun 18 taun

Amérika India Komérsial Tembakau Quitline dikembangkeun kalayan tanggapan ti anggota Tribal di sababaraha nagara bagian.

Carita ngeunaan Ibu Jagong

CARA NGARANGKEUN

  • Telepon gratis 1-855-372-0037 nyambung langsung sareng pelatih Program Tembakau Komérsial India Amérika.
    • 3 palatih nyandak telepon Senén-Jumaah, 8:30 am - 9 pm Est.
    • Anjeun ogé tiasa ngahontal palatih Program Tembakau Komérsial Amérika Amérika ku nelepon 1-800-QUIT-AYEUNA.
  • nganjang ka Program bako komérsial India Amérika website.
    • Daptar online.
    • Aksés sumberdaya tambahan kaasup papan pesen, bahan atikan, perencanaan program kaluar khusus sareng kaluar tina ngalacak kamajuan.

Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan bako sareng tradisi sareng pikeun ngaksés langkung seueur sumberdaya, didatangan Tetep Suci: Jaringan Pribumi Nasional .