Ngabantosan Nonoman Sadayana Ngalangkungan VERMONT STOP VAPING

802Quits mangrupikeun palayanan dumasar-panilitian ti Departemen Vermont Kaséhatan anu tiasa ngabantosan rumaja anjeun hasil kaluar tina vaping.

Salami 20 taun, Vermont Quitline parantos ngabantosan rébuan Vermonters ngéléhkeun kecanduan nikotin. Sarupa sareng kecanduan roko, kecanduan vaping mangrupikeun tantangan pikeun diungkulan, tapi ku dukungan, rumaja anjeun tiasa ngeureunkeun vaping sareng mimiti mekar.

Ngobrol ka rumaja anjeun ngeunaan vaping kecanduan tiasa sesah, tapi kami di dieu pikeun ngabantosan.

Pikeun ningkatkeun kasempetan rumaja anjeun kaluar, penting pikeun gancang. Hubungan palatih nikotin Quit Coach ayeuna pikeun ngajawab patanyaan anjeun, diajar langkung seueur ngeunaan program kami sareng bantosan rumaja anjeun persiapan kaluar tina vaping.

Ngabantosan nonoman di panjuru Vermont lirén vaping

Terang Tanda Kecanduan

50% nonoman Vermont parantos nyobian vaping.¹

Naha anjeun ningali parobihan dina suasana rumaja atanapi napsu anjeun? Milarian kartrid sareng alat anu anjeun henteu terang?

Tanda Kecanduan Nikotin Remaja:

sénsitip
Kirang resep kana kagiatan
Napsu ngirangan
Grup babaturan anyar
Masalah di sakola
Ngaronjat peryogi artos
Upami anjeun ngajawab "enya" pikeun salah sahiji patarosan ieu, nonoman anjeun tiasa gaduh kecanduan nikotin, sareng penting pikeun aranjeunna ngadukung anu diperyogikeun.
Terang Tanda Kecanduan

Anjeun sareng Remaja Henteu Nyalira

1 ti 4 nonoman Vermont parantos ucing dina bulan kamari .¹

Angka ieu matak pikasieuneun kusabab pangaruh nikotin dina kaséhatan rumaja anjeun. Rumaja anjeun panginten panginten vaping langkung saé tibatan ngaroko, tapi vape aerosol tiasa ngandung saloba 31 bahan kimia anu tiasa ngawangun dina bayah anjeun kana waktos, nyababkeun nonoman janten gering, atanapi langkung parah.

Nanging, anjeun henteu kedah nyanghareupan krisis vaping nyalira. Kolot di dieu sareng peuntas Amérika Serikat nampi dukungan ti jasa sapertos 802Quits. Tim ahli kami anu terlatih sareng strategi anu kabuktosan tiasa ngabantosan kapercayaan sareng alat pikeun nonoman anu diperyogikeun pikeun nonoman nikotin pikeun saé.

¹Survei Paripolah Resiko Nonoman Vermont 2019

Anjeun sareng Remaja Henteu Nyalira

Kecanduan Nikotin Sanés Kalepatan Anak anjeun

Vapes henteu ngahasilkeun uap cai anu teu bahaya. Aranjeunna pinuh ku nikotin anu pohara adiktif — sareng hiji polong vape tiasa ngagaduhan sakotol rokok.

Kaseueuran nonoman henteu terang vapes ngandung nikotin sareng nalika aranjeunna hoyong lirén, éta kasép. Aranjeunna kecanduan.

Otak nonoman masih berkembang, janten kakeunaan nikotin dina vapes tiasa nyababkeun jangka panjang ku ngarobih cara ngawangun sinapsis otak. Ieu tiasa sacara permanen ngarobah bentang perhatian rumaja anjeun sareng kamampuan diajar. Laksanakeun gancang sareng damel sareng rumaja anjeun pikeun nyiptakeun rencana kaluar anu khusus pikeun konci aranjeunna ngabantosan.

Vaping henteu lepat anak anjeun

Laksanakeun Gancang

Tanpa pitulung, kecanduan tiasa janten parah. Nanging, anjeun tiasa nyandak léngkah-léngkah tetep kahareup rumaja anjeun tetep cerah.

802Quits rahasia sareng gaduh fléksibel, dukungan 24/7 pikeun nyocogkeun gaya hirup sibuk kulawarga anjeun.

Hubungi nikotin terlatih kami Kaluar Palatih pikeun nyiptakeun strategi anu disaluyukeun khusus sareng rencana kaluar khusus pikeun rumaja anjeun.

Laksanakeun Gancang

ngamimitian

My Life, My Quit ™ mangrupikeun jasa gratis sareng rahasia pikeun aranjeunna 13-17 anu hoyong lirén tina sagala rupi bako sareng vaping.

My Life, My Quit ™ nawiskeun sumber daya pikeun kolot anu hoyong ngiringan aktif dina perjalanan kaluar budakna. Peserta nampi:

  • Akses kana Pelatih Henteu Bako kalayan latihan khusus dina pencegahan bako nonoman.
  • Lima, sési asah hiji-hiji. Pelatihan ngabantuan nonoman ngembangkeun rencana kaluar, ngaidéntifikasi pemicu, latihan katerampilan nolak sareng nampi dukungan anu teras-terasan pikeun parobihan parobihan.