Pikeun Panyedia

Teu pernah aya waktos anu langkung penting pikeun pasién anjeun kaluar.

Dorongan anjeun, empati sareng naséhat anjeun kritis sapanjang perjalanan anu sabar urang. Urang tiasa ngabantosan anjeun dina paguneman éta.

Tanya dina unggal kunjungan. Upami pasién anjeun henteu katingali "siap," atanapi upami aranjeunna parantos nyobian sababaraha kali, anjeun tiasa memotivasi aranjeunna pikeun nimbangkeun mundur ku ukur naroskeun. Anggo ieu Titik Biantara (PDF) dikembangkeun ku panyadia Vermont.

Tingali kana 802Quits. Program gencatan déwasa sareng nonoman Vermont anu béda ngamungkinkeun penderita anjeun mendakan naon anu tiasa dianggo pikeun aranjeunna. Sumberdaya gratis sareng komprehensif sareng sayogi online, sacara langsung, ku telepon, ku tulisan sareng aksés ka terapi ngagantian nikotin (NRT), kalebet tambalan gratis, permén karét sareng lozenges. NRT sayogi pikeun sawawa 18+ sareng disarankeun dilabélan ku resép pikeun nonoman sahandapeun 18 taun anu sedeng atanapi parah kecanduan nikotin sareng ngamotivasi kaluar.

Sumber daya anu khusus aya pikeun populasi khusus sapertos Anggota Medicaid, LGBTQ, India Amérika jeung hamil Vermonters.

A Pakakas Sumberdaya gencatan kanggo Panyadia

Ngundeur bahan sareng sumber anu disusun tina situs ieu, kaasup titik ngobrol, bahan pasién, panduan, presentasi sareng bentuk anu aya hubunganana sareng pendaptaran pikeun konsép gencatan bako, ngarujuk kana 802Quits, program Vermont Cessation, lirén pangobatan sareng vaping nonoman.

Unduh Alat Pakakas>

Mangpaat Gencatan Bako Medicaid

Éta langkung gampang ayeuna tibatan kantos ngabantosan pasién anjeun kaluar. Sareng Seueur Vermonters henteu sadar kana kauntungan komprehensif anu disayogikeun ngalangkungan Medicaid sareng program 802Quits kanggo gencatan déwasa sareng nonoman.