CARA ngatur manajemén

Sabaraha lami ditarikna nikotin? Dua minggu kahiji paling hese. Siap ngaluluskeun ku nganggo rencana kaluar khusus anjeun, bantosan ti dokter, dukungan tambahan tina telepon 802Quits atanapi Palatih Kaluar sareng jaringan dukungan anjeun bakal janten konci pikeun kasuksesan anjeun. Unggal pangalaman lirén asa béda; éta bakal hésé pikeun sababaraha jalma tibatan batur. Upami anjeun parantos nyobian salah sahiji cara anu lalu teu hasil, pertimbangkeun nyobian anu séjén. Unggal cobaan ngawangun kana naon anu anjeun pelajari sareng ngajantenkeun anjeun langkung caket kana kasuksesan.

Kumaha upami E-Rokok?

E-roko nyaéta teu disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) salaku bantosan pikeun lirén ngaroko. E-rokok sareng sistem pangiriman nikotin éléktronik sanés (TAMAT), kalebet vaporizer pribadi, pulpén vape, e-cigars, e-hookah sareng alat vaping, tiasa ngalaan pangguna kana sababaraha bahan kimia toksik anu sami anu aya dina haseup rokok.

Ikon ranté rusak

Janten Bebas Bako

Kumaha reaksi anjeun dina tanggal kaluar anjeun? Naha anjeun bakal luncat tina ranjang, hoyong pisan ngamimitian hirup bébas bako anjeun? Atanapi anjeun bakal nyumput di handapeun sampul ngarepkeun yén ideu mundur éta ngan ukur impian? Jalan anu mana waé ogé, bangga dina terang yén nalika anjeun bangun dina Poé Quit anjeun, anjeun ayeuna sacara bébas bebas bako.

Anjeun panginten janten panasaran kumaha lirénna rokok sareng produk bako anu sanés. Ieu sababaraha tips pikeun ngatur rokok sareng e-rokok sareng ngidam bako anu sanés.

Dina Poé Quit anjeun, anjeun badé mariksa gancang pikeun mastikeun yén bako anjeun leungit. Teras, mimitian dinten anjeun ku ngalangkungan alesan anjeun pikeun mundur. Ideu anu saé ogé nyaéta ngahijikeun "kantong relief stres." Di jerona, anjeun tiasa nempatkeun permén keras, mints, sedotan atanapi aduk kopi, bola setrés atanapi anu sanés pikeun tetep sibuk, gambar anu dipikacinta atanapi piaraan atanapi catetan ti murangkalih atanapi tina diri anjeun pikeun ngajaga anjeun jalan. iraha anjeun ngagaduhan idam éta.

Pikirkeun tempat anu biasana ngaroko, mamah atanapi vape. Upami anjeun tiasa nyingkahanana saatos anjeun kaluar, éta bakal ngabantosan anjeun tina teu kagoda sareng ngabantosan ngatur rokok, e-rokok atanapi hawa bako anu sanés.

Hal anu paling penting anu kedah dilakukeun nyaéta ngalaksanakeun rencana anu anjeun damel pikeun dinten ieu, énjingna sareng salami anjeun peryogikeun dugi ka dorongan pikeun ngagunakeun bako gampang diatur. Anjeun terang waktos sareng kaayaan anu bakal ngajantenkeun anjeun hoyong nganggo bako, tapi dimimitian ayeuna anjeun tiasa nempatkeun rencana kaluar anjeun anu cocog kana tempat pikeun ngaliwat jaman éta. Nalika ngaraos langkung saé -na napas langkung gampang sareng gaduh langkung énergi-bakal kajadian dina sababaraha dinten, tiasa dugi ka genep bulan kanggo ngaraos bebas bako. Nyatana, bébas bako dina genep bulan mangrupikeun tonggak tonggong pikeun tetep kaluar.

Ikon strategi aksi

Strategi Peta

Strategi tindakan mangrupikeun hal anu anjeun tiasa lakukeun anu ngabantosan anjeun pikeun ngatur ngidam. Teu aya cara pikeun terang sateuacanna anu bakal dianggo pikeun anjeun, janten anu pangsaéna pikeun ngagaduhan seueur pilihan. Anjeun tiasa mendakan yén sababaraha jalan langkung saé tibatan anu sanés dina kaayaan anu tangtu. Hiji-hijina cara pikeun terang pasti nyaéta nyobian aranjeunna.

Aya tilu aturan saderhana anu kedah dituturkeun nalika milih strategi tindakan:

1.Kedahna gampang dilakukeun. Langkung gampang, anjeun bakal ngalakukeun éta.
2.Éta kedahna anu pikaresepeun. Upami henteu pikaresepeun, aya kamungkinan anjeun henteu hoyong ngalakukeun éta!
3.Peta anu anjeun pilih kedahna lirén atanapi sahenteuna ngirangan pangjurung anjeun. Upami éta henteu ngirangan karep anjeun roko atanapi e-roko, mamah bako, snuff atanapi vape, anjeun kedah milarian anu sanés anu bakal.

Conto strategi tindakan pikeun nyobaan:

  • Prakték 4Ds. Rénghap napas jero atanapi 2. MINUM cai sagelas. NGADamel anu sanés. Tunda pikeun 10 menit.
  • Sambungkeun sareng quitters sanés anu terang naon anu anjeun alami.
  • Ganggu diri dugi ka angen ngalir. Kaseueuran ngidam ngan ukur 3-5 menit. Naon anu anjeun pikaresep pikeun jangka waktu éta? Mikirkeun artos anu anjeun hémat sareng naon anu anjeun tiasa ngagaleuh? Nyandak jalan-jalan? Nonton video YouTube paporit? Tingali di handap pikeun langkung seueur ideu.
Ikon waktos

Gangguan 5-Menit

Upami anjeun tiasa ngalangkungan hawa nafsu mundur nikotin ku ngaganggu diri anjeun, anjeun salah sahiji léngkah langkung caket pikeun ngahontal tujuan anjeun. Nalika anjeun mikir ngeunaan mundur salaku hiji prestasi 5-menit dina hiji waktos, éta tiasa raoseun sakedik langkung gampang pikeun dibéréskeun.

  • Hapus pesen téks lami anjeun atanapi perbarui buku alamat telepon anjeun.
  • Hapus email lami tina komputer atanapi telepon anjeun.
  • Ganti kaos atanapi sapatu anjeun. Kalakuan leutik ieu tiasa ngabantosan anjeun ngareset sareng ngaraos langkung saé.
  • Mawa bal pingpong sareng karét. Sora konyolna, tapi nyobaan ngabungkus karét éta dina bola ping pong henteu sagampang kadéngéna, sareng anjeun tetep sibuk dugi ka nafsu ilang.
  • Leumpang ngurilingan lantai atanapi gedong upami anjeun damel - anggap éta salaku istirahat anu teu ngaroko.
  • Candak mobil kana nyeuseuh mobil atanapi vakum pedalaman.
  • Sikat sareng benang waos anjeun. Éta bakal ngabantosan pipikiran anjeun, sareng anjeun bakal napas ogé seger!
  • Pikirkeun sahenteuna 5 lagu kalayan nami jalma dina éta.
  • Candak istirahat snack sunflower sun -ower-ngerjakeun cangkang éta tiasa janten tantangan sareng cara anu séhat méakkeun 5 menit.
  • Mesek jeruk sanaos anjeun henteu raoseun tuangeunana. Dibutuhkeun 5 menit kanggo ngaleupaskeun sadayana barang bodas.
  • Nalika hawa nafsu keuna, angkat ka jamban, ngumbah panangan sareng parios diri dina eunteung. Dina waktos anjeun siap istirahat roko, karepna leres-leres ical.
  • Maénkeun ku putty lieur atanapi batu hariwang pikeun tetep sibuk nalika anjeun damel ngalangkungan hawa nafsu.
  • Jalan-jalan gancang sareng cacah léngkah anjeun di sapanjang jalan, sareng tingali naha anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha deui unggal dinten.
  • Ngabersihan sakuriling imah atanapi nungkulan lamari. Bonus: henteu roko sareng bumi seger, bersih.
  • Maénkeun solitaire atanapi permainan anu sanés upami anjeun dina komputer, tapi henteu upami tempat damel anjeun henteu kéngingkeunana!
  • Prakték 4Ds ... Napas DEEPLY. NGinum cai sagelas. NGADamel anu sanés. Tunda pikeun 10 menit.

Pikeun milarian daptar gangguan nyalira sareng kiat anjeun pikeun ngokolakeun idam, pikirkeun waktos-waktos nalika anjeun resep pisan roko atanapi e-roko, mamah bako, snuff atanapi vape pangpangna sareng cocog tip na. Salaku conto, upami anjeun sok hurung dina mobil, hurungkeun radio tibatan teras nyanyi sareng lagu na. Kaseueuran lagu nyaéta tilu dugi ka lima menit. Sakali anjeun parantos réngsé, karep anjeun kedah musna.

Peryogi gangguan?

Pilih dua alat kaluar gratis sareng kami bakal dikirimkeun ka anjeun!