NINGGAL KUIT

Selamat pikeun mutuskeun tetep bebas bako!

Naha ieu usaha pertama anjeun atanapi anjeun parantos lirén sababaraha kali sateuacana, tetep bebas bako mangrupikeun anu terakhir, paling penting, sareng sering janten bagian paling hese dina prosés anjeun. Terus ngingetan diri anjeun tina sadaya alesan yén anjeun milih lirén bako. Nyaho yén slip tiasa kajantenan, sareng éta henteu hartosna anjeun kedah mimitian ti sadayana. Kalayan alat gratis sareng naséhat anu sayogi di dieu, anjeun langkung kamungkinan tetep bébas rokok.

 

Kumaha upami E-Rokok?

E-roko nyaéta teu disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) salaku bantosan pikeun lirén ngaroko. E-rokok sareng sistem pangiriman nikotin éléktronik sanés (TAMAT), kalebet vaporizer pribadi, pulpén vape, e-cigars, e-hookah sareng alat vaping, tiasa ngalaan pangguna kana sababaraha bahan kimia toksik anu sami anu aya dina haseup rokok.

Ngadamel Rencana Kaluar Anjeun Anu Diatur

Ngan ukur peryogi samenit kanggo ngadamel rencana mundur anjeun nyalira.