SIAP SIKUT

Naha anjeun panasaran cara anu pangsaéna pikeun lirén ngaroko, e-rokok atanapi bako anu sanés? Kasempetan anjeun kaluar langkung saé pisan upami anjeun ngagaduhan rencana kaluar khusus. Bagéan ieu bakal ngalangkungan anjeun kumaha cara dina jalan ka rencana kaluar anu disesuaikan sareng kaluar anu suksés.

Nyiapkeun pikeun Kaler

Sababaraha hal saderhana anu tiasa anjeun laksanakeun sateuacan-waktos - bahkan ayeuna!-Pikeun ngabantosan ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun kasuksésan kalebet:

Ngaleungitkeun barang bako di bumi anjeun, sapertos asbak, korék api sareng bungkus rokok atanapi e-roko tambahan, mamah bako, snuff atanapi vaping supplies

Ngabersihan bumi sareng mobil anjeun sahingga bau roko moal ngagoda anjeun saatos kaluar

Nganggo tambalan saminggu dugi ka tanggal kaluar anjeun pikeun ngirangan ditarikna nikotin (langkung terang ngeunaan tambalan gratis tina 802Quits)

Nyuhungkeun dukungan ti batur sapagawean, babaturan sareng anggota kulawarga pikeun ngabantosan anjeun hasil

Milarian sobat kaluar anu bakal ngajagi anjeun pikeun tujuan anjeun kaluar

Kumaha upami E-Rokok?

E-roko nyaéta teu disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) salaku bantosan pikeun lirén ngaroko. E-rokok sareng sistem pangiriman nikotin éléktronik sanés (TAMAT), kalebet vaporizer pribadi, pulpén vape, e-cigars, e-hookah sareng alat vaping, tiasa ngalaan pangguna kana sababaraha bahan kimia toksik anu sami anu aya dina haseup rokok.

Motivasi Diri

Saha waé anu lirén bako ogé hiji alesan. Kanggo sababaraha jalma, éta henteu hoyong ngaraos katinggaleun nalika sadaya réréncanganna parantos liren. Pikeun anu sanés, éta pikeun kaséhatan atanapi kulawarga atanapi kusabab éta naek biaya bako. Naon alesan anjeun?

Tulis alesan anjeun pikeun kaluar rokok, e-rokok atanapi produk bako anu sanés.

Pikirkeun sabisa-bisa, ageung atanapi alit

Pasang daptar kana sababaraha dinten

Teras, ngaliwat sareng milih 5 alesan luhur

Pendakan Ana

Ikon panginget

Simpen daptar sareng anjeun sareng tempatkeun salinan dina kulkas atanapi panto payun. Nalika dorongan pikeun nganggo hit bako, daptar alesan anjeun pikeun kaluar bakal ngabantosan hawa nafsu anjeun lulus sareng ngingetan pilihan hébat anjeun.

Ngadamel Rencana Kaluar Anjeun Anu Diatur

Ngan ukur peryogi samenit kanggo ngadamel rencana mundur anjeun nyalira.