BANTUAN GRATIS GRATIS Pikeun ANGGOT MEDICAID

Di Vermont, upami anjeun ditutupan ku Medicaid anjeun ogé cocog pikeun pitulung gratis lirén ngaroko, vaping sareng bako anu sanés. Ieu kalebet:

  • 16 sési konsultasi gencatan patah nyanghareupan per taun ku ahli perawatan kaséhatan anu sah
  • 4 sési tina 802Bilangan individu, kelompok sareng konseling telepon
  • Rencana kaluar khusus
  • Sadayana 7 disatujuan ku FDA pangobatan gencatan bako kaasup 24 minggu Chantix® atanapi Zyban®
  • Mérek pikaresep Unlimited tina tambalan sareng permén karét atanapi lozenges atawa nepi ka 16 minggu mérek non-pikaresep tanpa hargana pikeun anjeun (kalayan resép)
  • 2 kaluar usaha per taun
  • Teu aya otorisasi sateuacanna pikeun pangobatan anu pikaresep
  • Teu mayar sasarengan

CARA NGARANGKEUN

Tanya dokter pikeun detil.

Henteu yakin kana naha anjeun mumpuni pikeun Medicaid?

Kelayakan pikeun murangkalih sareng déwasa di handapeun umur 65 anu henteu buta atanapi cacad dumasar kana ukuran penghasilan rumah tangga. Ieu kalebet Dr. Dynasaur, anu khusus pikeun barudak di handapeun umur 19 sareng awéwé hamil. Buka Vermont Health Connect pikeun kéngingkeun detil ngeunaan program sareng panawaran.

klik di dieu pikeun diajar langkung seueur sareng ngalamar Medicaid pikeun jalma anu 65 atanapi langkung, buta atanapi cacat.