ANGGOTA MEDICAID JEUNG VERMONTER UNINSURED

Kéngingkeun bantosan kaluar gratis nganggo 802Quits.

Di Vermont, upami anjeun ditutupan ku Medicaid anjeun ogé cocog pikeun pitulung gratis lirén ngaroko, vaping sareng bako anu sanés. Ieu kalebet:

  • 16 sési konsultasi gencatan patah nyanghareupan per taun ku ahli perawatan kaséhatan anu sah
  • 4 sési tina 802Bilangan individu, kelompok sareng konseling telepon
  • Rencana kaluar khusus
  • Sadayana 7 disatujuan ku FDA pangobatan gencatan bako kaasup 24 minggu Chantix® atanapi Zyban®
  • Mérek pikaresep Unlimited tina tambalan sareng permén karét atanapi lozenges atawa nepi ka 16 minggu mérek non-pikaresep tanpa hargana pikeun anjeun (kalayan resép)
  • 2 kaluar usaha per taun
  • Teu aya otorisasi sateuacanna pikeun pangobatan anu pikaresep
  • Teu mayar sasarengan
  • Dugi ka $ 150 dina kartu kado ku miluan

Kaluar bako. Kéngingkeun Pahala.

Daptar sareng kéngingkeun $ 150.

802Quits nawiskeun program pangrojong GRATIS ku telepon, online atanapi ku téks. Upami anjeun teu diasuransi asuransi atanapi anggota Medicaid, anjeun tiasa kéngingkeun $ 150 dina kartu kado ku miluan.

 

 

 

Kedah janten warga Vermont umur 18 atanapi langkung. Kelayakan bakal ditangtukeun saatos pendaptaran. Sababaraha kaayaan lumaku.

Henteu Pastina Upami Sadérék MUTU Pikeun Médis?

Tanya dokter pikeun detil.

Kelayakan pikeun murangkalih sareng déwasa di handapeun umur 65 anu henteu buta atanapi cacad dumasar kana ukuran penghasilan rumah tangga. Ieu kalebet Dr. Dynasaur, anu khusus pikeun barudak di handapeun umur 19 sareng awéwé hamil. Buka Vermont Health Connect pikeun kéngingkeun detil ngeunaan program sareng panawaran.

klik di dieu pikeun diajar langkung seueur sareng ngalamar Medicaid pikeun jalma anu 65 atanapi langkung, buta atanapi cacat.