JIEUNAN Rencana Kuitisi Anjeun

Kasempetan anjeun pikeun suksés kaluar tina bako langkung saé upami anjeun gaduh rencana kaluar khusus.

Naon cara anu paling saé pikeun lirén ngaroko, vaping atanapi produk bako sanés? Henteu aya jalan anu pas pikeun kaluar. Upami anjeun parantos nyobian hiji jalur kapengker sareng henteu jalan, anggap nyobian anu sanés. Urang bakal ngantunkeun anjeun ngalangkungan cara ngawangun sareng ngagunakeun rencana kaluar pribadi anjeun.

Eusi diadaptasi kalayan idin ti National Cancer Institute sareng Smokefree.gov