GRATIS JEUNG SOKONGAN BANTUAN LITTQ Pikeun LGBTQ

Anjeun cukup kuat pikeun kaluar bako. Komunitas LGBTQ ngaroko dina tingkat anu langkung luhur tibatan populasi lempeng / cisgender, tapi individu LGBTQ ngungkulan kasusah unggal dinten. Anjeun tiasa ngatasi kecanduan bako. Kami gaduh sumber daya, alat sareng program khusus pikeun ngabantosan anjeun lirén ngaroko sareng produk bako sanés.

Carita Mike

CARA NGARANGKEUN

  • Ngobrol ka panyawat kasehatan anjeun ngeunaan pangobatan sareng lirén bantosan anu paling cocog pikeun anjeun.
  • Upami anjeun badé ngamimitian:
    • nelpon 1-800-QUIT-AYEUNA pikeun gratis ngepaskeun ngabantosan bantosan ku ngalatih hiji-hiji;
    • Kaluar online ngagunakeun alat sareng sumber sapertos papan pesen, kaluar tina perencanaan sareng kaluar tina ngalacak kamajuan.