Mjetet e përdorimit të zbavitjes

Mjetet e Lënies Falas Ndihmoni Vermontuesit të qëndrojnë të fortë

Inkurajimi dhe mjetet e shkëlqyera shkojnë shumë pasi të vendosni të përpiqeni të lini duhanin dhe duhanin tjetër. Zgjidhni produktet tuaja të mjetit FALAS për ndërprerjen nga lista më poshtë (kufizoni: 2 artikuj, ndërsa furnizimet zgjasin). Mjetet e lëna falas zakonisht vijnë brenda 10 ditëve nga porosia.

Mjetet e Lirimit të Lirë janë në dispozicion vetëm për banorët e Vermontit.

Mister kubike

Një shpërqendrim për duart dhe mendjen tuaj, dëshira juaj do të zhduket ndërsa jeni duke zgjidhur enigmën.

802 kubikë Rubiks Cube

Këmba dhe dhëmbëza rrotullues

Mbani gojën dhe duart të zëna gjatë një dëshire me nenexhik dhe kruese dhëmbësh që përshtaten lehtësisht në xhep ose në çantë. Nenexhikët janë pa sheqer dhe pa gluten.

Flokët e sipërme dhe kunjet e dhëmbëve

Ball Stresi

Lërini duart tuaja të trajtojnë tensionin gjatë një dëshire të zjarrtë. Mbajeni këtë top argëtues, të butë për lehtësimin e stresit sipas kërkesës.

Topi i stresit

Magnet i Kornizës së Figurës

E përsosur për frigoriferin, mbani një fotografi të një personi të dashur ose kafshë shtëpiake ose një shënim nga një fëmijë ose nga vetja juaj për t'ju mbajtur sa herë që dëshironi.

Magnet jashtë stokut

Stuko shpërqendrimi

Mbani duart dhe mendjen tuaj të zënë derisa malli të zhduket. Ju ndihmon të skuqni dhe të formoni rrugën tuaj drejt një të ardhmeje pa duhan.

802 Stuko tërheqje vëmendje

Pedometër me kapje

Ky hapamatës i dobishëm, me kapje do t'ju ndihmojë të numëroni hapat që keni ndërmarrë që nga cigarja juaj e fundit.

802 Pedometër kutitë

Guri i shqetësimit

Gjeni lehtësimin e ankthit dhe qetësoni mendjen tuaj duke fërkuar këtë gurë të lëmuar dhe të lëmuar midis gishtërinjve tuaj.

Kallaj mishi i mentes

Përtypni çamçakëz mente kur një dëshirë për tërheqjen e nikotinës godet për të shpërqendruar mendjen dhe gojën tuaj.

Mjetet e Lirimit të Lirë janë në dispozicion vetëm për banorët e Vermontit.
Kërkohen fushat e formularit të shënuara me yll (*).

Porositni mjete falas për t'ju ndihmuar të lini duhanin