QENDRIMI

Urime që vendosët të qëndroni pa duhan!

Nëse kjo është përpjekja juaj e parë apo ju keni lënë shumë herë më parë, qëndrimi pa duhan është pjesa e fundit, më e rëndësishme dhe shpesh pjesa më e vështirë e procesit tuaj. Vazhdoni t'i kujtoni vetes të gjitha arsyet që keni zgjedhur të lini duhanin. Dije që rrëshqitjet mund të ndodhin, dhe kjo nuk do të thotë që duhet të fillosh nga e para. Me mjetet dhe këshillat falas në dispozicion këtu, ka më shumë të ngjarë të qëndroni pa duhan.

 

Po në lidhje me cigaret elektronike?

Cigaret elektronike janë nuk aprovuar nga Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) si një ndihmë për të lënë duhanin. Cigaret elektronike dhe sistemet e tjera elektronike të shpërndarjes së nikotinës (FUND), duke përfshirë avulluesit personalë, stilolapsa vape, puro elektronike, nargjile elektronike dhe pajisje avullimi, mund t'i ekspozojnë përdoruesit ndaj disa prej kimikateve të njëjta toksike që gjenden në tymin e cigareve të djegshme.

Bëni planin tuaj të personalizuar të daljes

Duhet vetëm një minutë për të bërë planin tënd të përshtatur të heqjes dorë.