NDIHM PR FUQI P .R AN .TART E MEDICAID

Në Vermont, nëse jeni të mbuluar nga Medicaid, ju gjithashtu kualifikoheni për ndihmë falas duke lënë duhanin, avullimin dhe duhanin tjetër. Kjo perfshin:

  • 16 seanca këshillimi ballë për ballë për ndërprerjen e duhanit në vit me një profesionist të autorizuar të kujdesit shëndetësor
  • 4 seanca të 802Kërkon këshillime individuale, grupore dhe telefonike
  • Plani i personalizuar i daljes
  • Të 7 aprovuar nga FDA ilaçe për ndërprerjen e duhanit përfshirë 24 javë të Chantix® ose Zyban®
  • Markat e preferuara të pakufizuara të arna dhe çamçakëz ose petëza ose deri në 16 javë të markave jo të preferuara pa ndonjë kosto për ju (me recetë)
  • 2 lë përpjekje në vit
  • Asnjë autorizim paraprak për trajtimet e preferuara
  • Pa bashkëpagim

SI T EN regjistroheni

Pyesni mjekun tuaj për detaje.

Nuk jeni i sigurt nëse kualifikoheni për Medicaid?

Pranueshmëria për fëmijët dhe të rriturit nën moshën 65 vjeç që nuk janë të verbër ose me aftësi të kufizuara bazohet në madhësinë e të ardhurave të familjes. Kjo përfshin Dr. Dynasaur, i cili është posaçërisht për fëmijët nën moshën 19 vjeç dhe gratë shtatzëna. Shkoni te Vermont Health Connect për të marrë detaje rreth programit dhe për të aplikuar.

Kliko këtu për të mësuar më shumë dhe për të aplikuar për Medicaid për njerëzit që janë 65 vjeç ose më të vjetër, të verbër ose me aftësi të kufizuara.