BAKENI PLANIN TUAJ

Shanset tuaja për të lënë me sukses duhanin janë më të mira kur keni një plan të personalizuar të lënies së duhanit.

Cila është mënyra më e mirë për të lënë duhanin, avullimin ose produktet e tjera të duhanit? Nuk ka asnjë mënyrë të vetme të duhur për të lënë. Nëse keni provuar një rrugë në të kaluarën dhe nuk ka funksionuar, merrni parasysh të provoni një tjetër. Ne do t'ju ndjekim nëpër mënyra për të ndërtuar dhe përdorur planin tuaj personal të lënies.

Përmbajtja është përshtatur me leje nga Instituti Kombëtar i Kancerit dhe Smokefree.gov