B GNI NDIHM T Q LENI

Mënyra të personalizuara dhe fleksibile për të lënë duhanin për banorët e Vermontit.

Ka shumë gjëra që mund të bëni për të përmirësuar shanset për të lënë me sukses cigare, cigare elektronike ose produkte të tjera të duhanit. Puna me një Partner të Vermontit ose Quitline Coach në 1-800-QUIT-TANI rrit shanset tuaja për të lënë me sukses, veçanërisht kur kombinohen me ilaçe të lë. Kjo është arsyeja pse secili program lë Arna, çamçakëzi dhe loze FALAS dhe ju ndihmon të ndërtoni një plan të personalizuar të lënë. Nëse keni provuar një rrugë në të kaluarën që nuk ka funksionuar, konsideroni të provoni një tjetër.

Ndërsa mendoni për lënien e duhanit, avullimin ose duhanin tjetër, a po mendoni se cila formë e mbështetjes shtesë është e përshtatshme për ju? Ja se çfarë mund të prisni nga secili lloj i ndihmës së lënë.

B GNI NDIHM Q T Q BUNI LUN REGJISTROHU TANI:

Lini duhanin. MERR SHP RRBLLIME.

Prindër shtatzënë apo i ri?
Fito karta dhuratë ndërsa përpiqesh të heqësh dorë.
Merrni deri në 250 dollarë!

Anëtar i Medicaid apo i pasiguruar?
Lini duhanin dhe merrni shpërblime.
Merrni deri në 150 dollarë!

Përdorni produkte të duhanit mentol?
Fito shpërblime duke u regjistruar në 802Quits.
Merrni deri në 50 dollarë!

Duhet të jetë një banor në Vermont, moshë 18 vjeç ose më i vjetër. Pranueshmëria do të përcaktohet me regjistrimin. Zbatohen disa kushte.