NDIHM PR TUAJ FALAS P FORR JU DHE FOSHNIN TUAJ

Arsyeja juaj për të lënë duhanin rritet çdo ditë.

1-800-QUIT NOW- ka një program të veçantë për nënat e reja dhe në pritje që të lënë cigare, cigare elektronike ose produkte të tjera të duhanit. Ju mund të keni pyetje në lidhje me mënyrat dhe produktet më të mira për t'ju ndihmuar të lini duhanin ose duhanin tjetër. Ju do të punoni me një Trainer Mbështetës të Ndërprerë të Shtatzënisë gjatë dhe pas shtatzënisë.

Programi përfshin:

9 thirrje me trainerin tuaj personal të lënies
Mbështetja e mesazheve me tekst në dispozicion falas

Një plan i personalizuar i lënë
Terapia falas e zëvendësimit të nikotinës me recetë të mjekut
Deri në $ 250 në karta dhuratë duke marrë pjesë

Ndihmoni Vermonters shtatzënë të lënë

Fito karta dhuratë ndërsa përpiqesh të heqësh dorë

Ju mund të fitoni një kartë dhuratë 20 ose 30 dollarë për çdo telefonatë këshillimore të përfunduar (deri në 250 dollarë) gjatë dhe pas shtatzënisë. Me recetën e mjekut tuaj, Traineri juaj i Lënies së Shtatzënisë mund t'ju dërgojë ilaçe falas, si copa nikotine, çamçakëz ose loze.

Ikona e telefonit celular me shenjën e dollarit

Lënia e duhanit ose duhani tjetër është dhurata më e mirë që mund t'i bëni vetes dhe foshnjës suaj

Nëse jeni shtatzënë ose jeni duke menduar për shtatzëni, ka shumë përfitime për të lënë duhanin ose duhanin tjetër. Këto përfitime do t'ju ndihmojnë të ndiheni më mirë dhe të krijoni një mjedis më të shëndetshëm për fëmijën tuaj. Kur ndaloni pirjen e duhanit:

Foshnja juaj merr më shumë oksigjen, edhe pas vetëm 1 dite të mos pirjes së duhanit

Ka më pak rrezik që fëmija juaj të lindë herët

Ka më shumë mundësi që fëmija juaj të vijë në shtëpi me ju nga spitali

Do të keni më shumë energji dhe do të merrni frymë më lehtë

Do të keni më shumë para për të shpenzuar në gjëra të tjera përveç cigareve

Do të ndiheni mirë me atë që keni bërë për veten dhe foshnjën tuaj

SI T EN regjistroheni

Thirrje 1-800-QUIT NOW- (784-8669) Vendosni numrin e Quitline në telefonin tuaj celular në mënyrë që të njihni trajnerin kur t'ju telefonojnë përsëri.